ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο συρμοί του υπόγειου σιδηροδρόμου συγκρούστηκαν στο Ντούισμπουργκ – Μάιντραϊχ της Γερμανίας, σύμφωνα με την τοπική εταιρία σιδηροδρόμων.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Άλλα μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών στους 35. Ένας από τους επιβάτες έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ στην πλειονότητά τους οι περισσότεροι φέρουν ελαφρά τραύαματα, ανέφερε διασώστης.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, οι συρμοί δεν συγκρούστηκαν μετωπικά, διαψεύδοντας προηγούμενες αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τα αίτια, όσο και για τον αριθμό των τραυματιών.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο σταθμό Auf dem Damm στο Ντούισμπουργκ. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, ενώ ο σταθμός παραμένει κλειστός.























































