ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι ελπίζει πως η «κοινή λογική θα επικρατήσει» στην υπόθεση Σκριπάλ, η οποία έχει προκαλέσει μια σοβαρή διπλωματική κρίση μεταξύ της Μόσχας και χωρών της Δύσης.
«Αναμένουμε τη στιγμή όπου, τελικά, η κοινή λογική θα επικρατήσει και οι διεθνείς σχέσεις θα σταματήσουν να υφίστανται αυτή την τεράστια ζημιά που βλέπουμε αυτή την ώρα» δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα μαζί με τους ομολόγους του της Τουρκίας και του Ιράν.
Η δήλωση αυτή έγινε ενώ στη Χάγη, στην έδρα του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, συζητείται η υπόθεση του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ.























































