ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Ισλαμιστές, Ντούμα, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα, Χημικά Συρίας,

















































Γάζα: Το νέο εμιράτο; Τα ΗΑΕ αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο σε μια συμφωνία-σοκ δισεκατομμυρίων με την υποστήριξη Ισραήλ και ΗΠΑ
Μετά τις Belharra οι Μπλε Φάλαινες: Το ισραηλινό DRONE υποβρύχιο που προσανατολίζεται να αγοράσει η Αθήνα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον - Που θα μιλήσει, ποιους θα συναντήσει
Ο 78χρονος Τόμας Μπάρακ νεο-οθωμανός «πλασιέ» - Διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία θα παραλάβει F-35
Ο πολιτικά αποτυχημένος Νίκος Μπίστης αποχώρησε από τη Νέα Αριστερά παριστάνοντας τον «φίλο» του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατασκευασμένες χαρακτηρίζει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τις πληροφορίες για επίθεση με χημικό αέριο στον ισλαμιστικό θύλακα της Ντούμα, στα ανατολικά προάστια της Δαμασκού, στην περιοχή της Ανατολικής Γούτα.
«Είναι ψευδείς και οποιαδήποτε ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη βάση τέτοιων «επινοημένων και κατασκευασμένων δικαιολογιών» μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες» αναφέρει.
«Η διάδοση ψευδών ιστοριών για τη χρήση χλωρίου και άλλων δηλητηριωδών ουσιών από τις (συριακές) κυβερνητικές δυνάμεις εξακολουθεί.
»Άλλη μία κατασκευασμένη πληροφορία για μια φερόμενη χημική επίθεση στην Ντούμα εμφανίστηκε χθες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.
«Έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές πρόσφατα για αυτές τις επικίνδυνες προκλήσεις.
»Ο σκοπός τέτοιων παραπλανητικών συλλογισμών, που στερούνται οποιασδήποτε βάσης, είναι να προστατεύσει τους τρομοκράτες… και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει ενδεχόμενη εξωτερική χρήση βίας».






















































