ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Δαμασκός, Ισλαμιστές, Ντούμα, Συρία, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα, Χημικά Συρίας,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ξεκάθαρες αποδείξεις για επίθεση με χημικά όπλα στην Ντούμα της Ανατολικής Γούτα, στη Συρία, έκανε λόγο η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.
«Πιστεύω ότι οι αποδείξεις ότι έγινε χρήση χημικών όπλων είναι ξεκάθαρες και εμφανέστατες. Κατά την άποψή μου, αυτό θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί εκ νέου, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι θα αλλάξει την εκτίμησή μας για το ζήτημα», τόνισε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.
Το Σάββατο, πολλά διαδικτυακά μέσα τα οποία συνδέονται με τη συριακή αντιπολίτευση μετέδωσαν, επικαλούμενα πηγές των Σύρων αντικαθεστωτικών ισλαμιστών, ότι ο συριακός στρατός έκανε χρήση αερίου χλωρίου στην Ντούμα και σκότωσε περισσότερους από 70 ανθρώπους.























































