Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αχόρταγη δασκάλα σε 15χρονο μαθητή της: Μου λείπεις τρελά, η τσούλα σου

Αχόρταγη δασκάλα σε 15χρονο μαθητή της: Μου λείπεις τρελά, η τσούλα σου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Aχόρταγη ήταν κυριολεκτικά μια 53χρονη Βρετανίδα δασκάλα η οποία είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με ανήλικο μαθητή της όταν εκείνος ήταν μόνο 15 χρονών.

Η ξαναμμένη εκπαιδευτικός βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και της σεξουαλικής παρενόχλησης του.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, αφού η γυναίκα προσέγγισε ερωτικά το αγόρι και κατάφερε να το ρίξει στο κρεβάτι, συνέχισε να ενοχλεί το θύμα της και μετά την πράξη, όταν εκείνος την «μπλόκαρε» στα social media.

«Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη που κρύβω μέσα μου», έγραφε στον μικρό η «ερωτοχτυπημένη» Deborah Lowe, ζητώντας του τον λόγο που είχε πάψει να απαντά στα σημειώματά της.

Η δίκη της 53χρονης γυναίκας ξεκίνησε εχθές στη Βρετανία και μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων που την «καίνε» ήταν μια κάρτα που έστειλε η αδίστακτη γυναίκα στον νεαρό, όταν μετά την πρώτη ερωτική τους επαφή εκείνος την μπλόκαρε στο Facebook.

Η κάρτα περιλάμβανε τη φωτογραφία μιας γυναίκας με καυτό μίνι που αποκάλυπτε το εσώρουχό της και το εξής μήνυμα:

«Αυτή είμαι εγώ από τότε που έμαθα ότι με μπλόκαρες. Είμαι χάλια. Με έχεις μπλοκάρει από παντού και δεν ξέρω πού έφταιξα. Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη μου κρύβω μέσα μου; Δεν θα ήθελα ποτέ να σε αναστατώσω, να σου κάνω κακό ή να σε κάνω δυστυχισμένο.

Πες μου σε παρακαλώ τι σου έκανα. Φταίει ο γέρικος χοντρός πισινός μου; Είναι τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο δυστυχισμένη».

Η παντρεμένη δασκάλα, που έχει δύο παιδιά, υπέγραφε μάλιστα το αρρωστημένο μήνυμά της με την εξής φράση: «Μου λείπεις τρελά, η τσούλα σου».

Η μητέρα του αγοριού είχε βρει την κάρτα στο δωμάτιό του αρκετούς μήνες αργότερα και κατήγγειλε τη διεστραμμένη δασκάλα στην Αστυνομία.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η παράνομη σχέση ξεκίνησε όταν το αγόρι είχε κλείσει τα 17 και είχε φύγει από το σχολείο, ωστόσο ο νεαρός κατέθεσε στις αρχές πως η πρώτη τους επαφή ήταν στα 15 του χρόνια και ότι το σημείωμα ήταν αρκετά παλαιότερο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr