ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βαλλιστικό πύραυλο που εκτοξεύθηκε με κατεύθυνση το Ριάντ αναχαίτισαν οι στρατιωτικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας, όπως μεταδίδει το δίκτυο «Al Arabiya», αναφέροντας πως ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις ισχυρές εκρήξεις και εμφανίστηκαν σύννεφα καπνού πάνω από την πόλη.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι σιίτες αντάρτες Χούτι, διευκρινίζοντας ότι στόχος τους ήταν το υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας.
Δεν έχει υπάρξει σχόλιο από την κυβέρνηση σχετικά με την προέλευση του πυραύλου. Ο πύραυλος καταρρίφθηκε λίγες μόνο ώρες αφότου οι Σαουδάραβες στρατιώτες κατέρριψαν ένα drone των ανταρτών Χούτι σε ένα διεθνές αεροδρόμιο στην πόλη Abha.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, δεν έχει διακοπεί η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο, που βρίσκεται περίπου 620 μίλια νοτιοδυτικά του Ριάντ.
Οι Χούτι είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι εκτόξευσαν ντρον με στόχο ένα εργοστάσιο που ανήκει στην κρατική εταιρεία πετρελαίου Saudi Aramco, αν και η εταιρεία είπε ότι οι εγκαταστάσεις της λειτουργούν «κανονικά και με ασφάλεια».
Όπως αναφέρει το «Reuters», οι Χούτι έχουν εντείνει τις επιθέσεις πυραύλων κατά της Σαουδικής Αραβίας, ως αντίποινα για τις αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιεί κατά της χώρας τους ένας συνασπισμός – κυρίως των αραβικών κρατών του Κόλπου – υπό την ηγεσία του Ριάντ.























































