ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμιστές, Συρία, Τερέζα Μέι, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα, Χημικά Συρίας,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τερέζα Μέι είναι έτοιμη να δώσει το «πράσινο φως» για στρατιωτική δράση εναντίον του καθεστώτος του Άσαντ στη Συρία, χωρίς τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου, σύμφωνα με το BBC.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός θεωρεί ότι πρέπει η άμεση η απάντηση, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το BBC, καθώς θέλει να εμποδίσει την επανάληψη της επίθεσης με χημικά όπλα, την οποία χαρακτήρισε αποτρόπαια.
Ο Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών έχει προειδοποιήσει ότι ενδεχόμενος βομβαρδισμός θα μπορούσε να κλιμακώσει την κατάσταση.
Η Μέι όμως θεωρείται ότι είναι απρόθυμη να ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να καθυστερήσει την όποια δράση μέχρι η ίδια να έχει την ευκαιρία να συμβουλευτεί τους Βρετανούς βουλευτές.























































