Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ικανοποιημένος ο Μακρόν από τα πλήγματα στις εγκαταστάσεις χημικών του συριακού καθεστώτος

Ικανοποιημένος ο Μακρόν από τα πλήγματα στις εγκαταστάσεις χημικών του συριακού καθεστώτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε το Σάββατο τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι προκειμένου να συζητήσουν για τα αποτελέσματα των κοινών αεροπορικών επιδρομών εναντίον της Συρίας, έγινε γνωστό από τη γαλλική προεδρία.

«Εναπόκειται τώρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ομόφωνα, να αναλάβει πρωτοβουλίες εκ νέου στο σκέλος των πολιτικών και ανθρωπιστικών ζητημάτων και στο ζήτημα των χημικών στη Συρία, για να διασφαλίσει την προστασία των αμάχων και αυτή η χώρα να βρει ξανά την ειρήνη» τονίζεται στη σύντομη ανακοίνωση του Ελιζέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος «εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον εξαίρετο συντονισμό των δυνάμεών μας με τις δυνάμεις των συμμάχων μας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εναντίον των εγκαταστάσεων με τα χημικά του συριακού καθεστώτος, οι στόχοι της οποίας επιτεύχθηκαν» σημείωσε το μέγαρο των Ηλυσίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr