ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιρακινός πολιτικός Μιθάλ Αλ Αλούσι, ηγέτης του κόμματος «Ούμα», πρότεινε με επιστολή του στον Ιρακινό πρωθυπουργό Χάιντερ Αλ Αμπάντι, να παράσχει άσυλο στον Μπασάρ Αλ Άσαντ ώστε να μπει επιτέλους ένα τέλος στην αιματοχυσία στη Συρία.
Ο Μιθάλ Αλ Αλούσι αναφέρει στην επιστολή του ότι το συριακό καθεστώς χειραγωγείται από το Ιράν και τη Ρωσία, δύο χώρες που θεωρείται ότι ενθάρρυναν τον Άσαντ ακόμα και σε χημικές επιθέσεις ενάντια στον λαό του.
Στην ίδια επιστολή ο Αλούσι λέει ότι ο Άσαντ και η οικογένειά του είναι αντιπαθείς στον λαό της Συρίας και στην ευρύτερη περιοχή και ίσως να αναζητούν απελπισμένα έναν τόπο να καταφύγουν εκτός της Συρίας.
«Αν και ο Μπασάρ Αλ Άσαντ υποστήριξε την τρομοκρατία στο Ιράκ μετά το 2003, θα ήθελα να προτείνω να παράσχουμε άσυλο σε εκείνον και στην οικογένειά του στο Ιράκ για χάρη του λαού της Συρίας», γράφει ο Αλούσι.
Ο Μιθάλ Αλ Αλούσι εκλέγεται βουλευτής Βαγδάτης, είναι σουνίτης στο θρήσκευμα και φιλοδυτικός. Έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της συμμαχίας του Ιράκ με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ αλλά και την Τουρκία.























































