ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανός Πρόεδρος: Όχι στη δαιμονοποίηση της Ρωσίας

Γερμανός Πρόεδρος: Όχι στη δαιμονοποίηση της Ρωσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ προειδοποίησε κατά της δαιμονοποίησης της Ρωσίας και δήλωσε ότι η χώρα του έχει να παίξει έναν ειδικό ρόλο για την διατήρηση του διαλόγου με την Ρωσία, με δεδομένη την ιστορία της.

Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή, ο Σοσιαλδημοκράτης Σταϊνμάιερ εκφράζει τις ανησυχίες του ότι οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν το Σάββατο οι δυνάμεις της Δύσης κατά της Συρίας, εμπεριέχουν το ρίσκο μιας απευθείας σύγκρουσης μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, για πρώτη φορά, σε συριακό έδαφος.

«Βρισκόμαστε στο επόμενο στάδιο κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ», δήλωσε στην εφημερίδα «Bild am Sonntag» ο Σταϊνμάιερ, που υπηρέτησε δύο φορές ως υπουργός των Εξωτερικών της Γερμανίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Υπόθεση εκβιασμού με ποντικοφάρμακο σε παιδικές τροφές

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Αυξανόμενη ανησυχία στο Ισραήλ για τα σχέδια ανασυγκρότησης του συριακού στρατού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr