Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκε βόμβα 500 κιλών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο κέντρο του Βερολίνου

Βρέθηκε βόμβα 500 κιλών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο κέντρο του Βερολίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βερολίνο, Γερμανία,

Μεγάλο μέρος του κέντρου του Βερολίνου πρόκειται να εκκενωθεί την Παρασκευή μετά τον εντοπισμό μιας βόμβας 500 κιλών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Αστυνομία.

Μεταξύ των κτιρίων που πρόκειται να εκκενωθούν είναι ο κεντρικός σταθμός του Βερολίνου, τα υπουργεία Οικονομίας και Μεταφορών καθώς και το νοσοκομείο του Γερμανικού Στρατού αλλά και το συγκρότημα όπου στεγάζεται η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND), εξήγησε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Στην περίμετρο ασφαλείας βρίσκονται κατοικίες, μουσεία και γραφεία, όμως είναι «πρόωρο» να εκτιμηθεί πόσοι άνθρωποι θα επηρεαστούν από την τεράστια επιχείρηση αυτή, η οποία θα ξεκινήσει στις 09.00 (τοπική ώρα, 10.00 ώρα Ελλάδας).

Καθώς θα κλείσει ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Βερολίνου, ο Hauptbahnhof, αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων από και προς τη γερμανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γερμανία: Νέοι με κατάθλιψη προτιμούν την Τεχνητή Νοημοσύνη αντί τους ειδικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr