ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Euroleague: Επική ανατροπή από το -28 για τον Ολυμπιακό 102-97 τη Βαλένθια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη Συρία όσον αφορά τη διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, δήλωσε ο αναπληρωτής Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.
«Δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση όσον αφορά το αν είναι δυνατό να διατηρηθεί η Συρία ως ενιαία χώρα», δήλωσε ο κ.Ριαμπκόφ στο γερμανικό δίκτυο Deutsche Welle.
Η Μόσχα στηρίζει το καθεστώς του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, ωστόσο διατηρεί σχέσεις τόσο με την Τουρκία, που έχει εισβάλει στη βόρεια Συρία μαζί με ισλαμιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), καθώς και με τις κουρδοαραβικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), που ελέγχουν μεγάλο μέρος του συριακού βορρά.























































