ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
«Τροφή για καρχαρίες»: Ιρανοί διοικητές εξαπολύουν σφοδρές απειλές κατά των αμερικανικών στρατευμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πολύ ισχυρό άνδρα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας ότι «δεν θα πρέπει ποτέ να δείχνουμε τις αδυναμίες μας».
Μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News εν όψει της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, ο κ. Μακρόν καταλόγισε στον κ. Πούτιν ότι έχει «εμμονή με τις παρεμβάσεις στις δημοκρατίες μας».
«Παρεμβαίνει παντού, εννοώ στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, για να αποσταθεροποιήσει τις δημοκρατίες. Γιατί πιστεύει ότι είναι καλό για τη χώρα του», πρόσθεσε.
Κατά τον πρόεδρο της Γαλλίας, ο κ. Πούτιν «θέλει μια μεγάλη Ρωσία».
«Είναι υπερβολικά σκληρός με τις μειονότητες και με τους αντιπάλους του, έχει μια αντίληψη για τη δημοκρατία που δεν ταυτίζεται με τη δική μου», συνέχισε ο κ. Μακρόν, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι διατηρεί επαφές μαζί του, καθώς και ότι σέβεται τον Ρώσο πρόεδρο.























































