Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

12χρονος Αυστραλός πήρε την πιστωτική των γονιών του, μπήκε σε αεροπλάνο και… την έκανε για Μπαλί

12χρονος Αυστραλός πήρε την πιστωτική των γονιών του, μπήκε σε αεροπλάνο και… την έκανε για Μπαλί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Μπαλί,

Την τύχη του στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένα αγόρι 12 ετών από την Αυστραλία, όταν, ζητώντας από τους γονείς του να πάνε για διακοπές στο Μπαλί, έλαβε αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα με τον Guardian και το CNN, ο 12χρονος έκλεψε την πιστωτική κάρτα των γονιών του, ξεγέλασε τη γιαγιά του προκειμένου να αποσπάσει το διαβατήριό του και τελικώς κατόρθωσε να ταξιδέψει αεροπορικώς στο Μπαλί, προτού εντοπιστούν τα ίχνη του.

Αφού διαφώνησε με τη μητέρα του και μετά από αναζήτηση στο Διαδίκτυο, ο 12χρονος -όπως αναφέρουν αυστραλιανά ΜΜΕ- εντόπισε ποιες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν σε παιδιά της ηλικίας του να ταξιδεύουν δίχως συνοδεία.

Με την πιστωτική κάρτα των γονιών του, ο νεαρός Αυστραλός έκλεισε ένα αεροπορικό εισιτήριο από το Σίδνεϊ, όπου διαμένει, στο Περθ και από εκεί στο Ντενπασάρ του Μπαλί.

Μάλιστα, ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την τεχνολογία καθώς είναι, έκλεισε και δωμάτιο σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο ιδιαίτερα τουριστικό νησί της Ινδονησίας.

Αφού οργάνωσε πλήρως το ταξίδι του, ο 12χρονος είπε στους δικούς του πως θα πάει στο σχολείο, ωστόσο χρησιμοποιώντας το πατίνι του και με μία τσάντα στην πλάτη, έφτασε μέχρι τον πιο κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό, από όπου ξεκίνησε το ταξίδι του για το αεροδρόμιο.

Ο 12χρονος έκανε check-in σε ηλεκτρονικό μηχάνημα και επιβιβάστηκε αρχικά στο αεροπλάνο για το Περθ και από εκεί στην πτήση για Ινδονησία, δίχως ουδείς να τον σταματήσει.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ στην Αυστραλία είχε ήδη αρχίσει η αναζήτηση για τον εντοπισμό του -καθώς το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς για την απουσία του-, ο 12χρονος βρισκόταν πια στο Μπαλί.

Αν και βρισκόταν σε ξένη χώρα, το μικρό αγόρι κατόρθωσε να φτάσει με ταξί στο ξενοδοχείο όπου είχε κλείσει δωμάτιο, για να κάνει check-in.

Για να κάμψει μάλιστα τις επιφυλάξεις των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, είπε ότι ταξίδεψε με τη μεγαλύτερη αδερφή του, η οποία, όπως εξήγησε, επρόκειτο να εμφανιστεί από λεπτό σε λεπτό.

Μετά από αναζήτηση των αρχών, τα ίχνη της πιστωτικής κάρτας οδήγησαν στον εντοπισμό του 12χρονου, ο οποίος πάντως πρόλαβε να περάσει αρκετές ώρες μόνος του στο Μπαλί, προτού αφιχθεί στο νησί η μητέρα του, για να τον παραλάβει.

Η μητέρα του 12χρονου δήλωσε σοκαρισμένη με το ταξίδι του γιου της, ο οποίος, όπως πρόσθεσε η ίδια, δεν δέχεται το «όχι» σαν απάντηση…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδελφό της για πέντε χρόνια

Ο λόγος που ορισμένοι άνθρωποι ξυπνάνε μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα

Ακραίος καύσωνας στην Αυστραλία – Φόβοι για τεράστιες πυρκαγιές

Οι κορυφαίοι Έλληνες της Αυστραλίας για το 2023

Η Ελλάδα τίμησε τους Αβορίγινες με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr