ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πρώτη επίσκεψη Βορειοκορεάτη ηγέτη στη Νότια Κορέα από τη λήξη του Πολέμου της Κορέας το 1953 ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα φέρει μαζί του υψηλόβαθμους αξιωματούχους του καθεστώτος του, την αδελφή του Κιμ Γιο Τζονγκ -και ίσως και τη γυναίκα του Ρι Σολ Γιου-, την προσωπική του φρουρά και… μια τουαλέτα!
Ο Βορειοκορεάτης κουβαλά πάντα τη δική του τουαλέτα όταν ταξιδεύει, κι όχι μόνον μία αλλά αρκετές, σε διάφορα οχήματα της αυτοκινητοπομπής του, ακόμη και σε εκείνα που έχουν σχεδιαστεί για ταξίδια σε ανώμαλα ή χιονισμένα τερέν.
«Είναι αδιανόητο για τη βορειοκορεατική κοινωνία ο ανώτατος ηγέτης της να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα όταν περιοδεύει στη χώρα», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Daily NK.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κιμ διαθέτει τουαλέτα ακόμη και στην προσωπική του Mercedes σε περίπτωση… ανάγκης.
Αλλά πέρα από την απέχθειά του για τα δημόσια αποχωρητήρια υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που καταφεύγει σε φορητές τουαλέτες: όπως δήλωσε στη Washington Post Βορειοκορέατης πρώην μέλος της φρουράς του «ανώτατου ηγέτη» που αυτομόλησε στη Νότια Κορέα, «οι σωματικές εκκρίσεις του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του και ως εκ τούτου δεν γίνεται να τις παρατήσουν».
Η Daily NK αναφέρει ακόμη ότι τα ούρα και τα κόπρανα του Κιμ εξετάζονται τακτικά για να διαπιστωθεί αν πάσχει από κάποια ασθένεια και να λάβει έγκαιρα τα μέτρα του.























































