Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο βίντεο: Ζάμπλουτος Κινέζος προσέφερει γκουρμέ γεύμα σε άστεγους

Απίστευτο βίντεο: Ζάμπλουτος Κινέζος προσέφερει γκουρμέ γεύμα σε άστεγους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στιγμές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, όπου ένας ζάμπλουτος Κινέζος επιχειρηματίας προσέφερε ένα δωρεάν γκουρμέ γεύμα με φιλέ μινιόν και φιλέτο τόνου σε εκατοντάδες άστεγους πολίτες.

Ο λόγος για τον Τσεν Γκουανμπιάο, ο οποίος έφτιαξε την περιουσία του απασχολούμενος με επιχειρήσεις ανακύκλωσης και κάποτε μάλιστα είχε επιχειρήσει ανεπιτυχώς να αγοράσει τους New York Times.

Ο Γκουανμπιάο, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα έστειλε ενημερωτικό υλικό στις εφημερίδες, καλώντας τους «φτωχούς και άπορους Αμερικανούς» σε μεσημεριανό γεύμα στο πάρκο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετές εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για το μεσημεριανό γεύμα και ο Τσεν τους διασκέδασε με το τραγούδι «We Are the World», τον ύμνο της φιλανθρωπίας του 1985!

chen2

Ο Κινέζος ζάμπλουτος επιχειρηματίας παρουσιάστηκε στην εκδήλωση με ένα… πιστοποιητικό φιλανθρωπίας, το οποίο βεβαιώνει ότι είναι ο «μεγαλύτερος φιλάνθρωπος στον κόσμο».

Κατόπιν ανακοίνωσε μέσα σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές ότι θα προσφέρει 300 δολάρια σε κάθε ένα από τους φιλοξενούμενούς του.

chen3

Όσοι μετείχαν στο γεύμα κάθονταν γύρω από δεκάδες στρογγυλά τραπέζια καλυμμένα με λευκά τραπεζομάντιλα και ακριβά μαχαιροπήρουνα στην αίθουσα δεξιώσεων του Loeb Boathouse, όπου γυρίστηκαν οι ταινίες όπως το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» και τηλεοπτικές σειρές όπως το «Sex and the City».

chen1

Ο 46χρονος Κινέζος είχε προσπαθήσει πριν από καιρό να αγοράσει την εφημερίδα New York Times, αλλά η οικογένεια η οποία έχει στην κατοχή της την εφημερίδα για πολλές γενιές, δήλωσε ότι δεν είναι προς πώληση.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr