ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος για τον Διεθνή Συνασπισμό ο πόλεμος στο Ιράκ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Τέλος για τον Διεθνή Συνασπισμό ο πόλεμος στο Ιράκ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον τερματισμό των μεγάλων πολεμικών επιχειρήσεων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ ανακοίνωσε ο Διεθνής Συνασπισμός δυνάμεων, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, επισημαίνοντας «την απενεργοποίηση» του αρχηγείου διοίκησης των χερσαίων της δυνάμεων.

Η φύση της στήριξης της συμμαχίας στις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας θα εξελιχθεί «από στήριξη και ενίσχυσης πολεμικών επιχειρήσεων στην εκπαίδευση και ανάπτυξη αυτόνομων δυνατοτήτων των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

«Από την Φαλούτζα στο Τικρίτ, το Μπαϊτζί, το Ραμάντι, το Σινζάρ, την Μουσούλη και σε ενδιάμεσα σημεία, ο Συνασπισμός μας είναι περήφανος που στάθηκε δίπλα στις ιρακινές δυνάμεις και στους (Κούρδους) Πεσμεργκά καθώς απελευθέρωσαν τη χώρα τους και 4,5 εκατομμύρια συμπολίτες τους από το Ισλαμικό Κράτος», ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ στη διεθνή συμμαχία κατά των τζιχαντιστών, Μπρετ Μακ Γκερκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία – «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ

Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Καλιμπάφ (Ιράν): «Μια εγχώρια παραγόμενη, ανεξάρτητη τάξη είναι αυτή που θα αποδώσει πραγματικά ειρήνη και ασφάλεια»

Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν στη Συρία – «Εξαιρετική εξέλιξη» να γίνει η Τουρκία αφεντικό της Μέση Ανατολής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr