ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα,


















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πλέον δραματική έως τώρα προειδοποίησή του προς τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για τις συνέπειες, που θα είχε μία απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν έκανε λόγο για κίνδυνο πολέμου.
«Θα ανοίγαμε το κουτί της Πανδώρας. Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι πόλεμος» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, προσθέτοντας πάντως:
«Δεν πιστεύω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει πόλεμο».
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει γνωστή την απόφασή του έως τις 12 Μαΐου.
Πηγές του Λευκού Οίκου ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι έχει αποφασίσει να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία, παρά τις πιέσεις της Γαλλίας και της Βρετανίας να μην το πράξει, αλλά δεν είναι σαφές ακόμη πώς ακριβώς αυτό θα γίνει.
Το θέμα απασχόλησε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Τραμπ με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι, ενώ θα κυριαρχήσει και στις συναντήσεις του Μπόρις Τζόνσον, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, με Αμερικανούς αξιωματούχους.
Νωρίτερα ο Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ρουχανί, προειδοποίησε πως εάν οι ΗΠΑ αποσυρθούν από τη συμφωνία «θα το μετανιώσουν όσο ποτέ στο παρελθόν».
Υπενθυμίζεται επίσης ότι την ερχόμενη Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα υποδεχθεί στο Κρεμλίνο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου και το θέμα του Ιράν αναμένεται να κυριαρχήσει.























































