ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Εφημερίδα New York Times, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα, Πυρηνική Ενέργεια,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος Τραμπ είπε στον Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν νωρίτερα, ότι σκοπεύει να ανακοινώσει την απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά, αναφέρει πρόσωπο με γνώση της συνομιλίας στους New York Times.
Σύμφωνα με την πηγή, οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιβάλουν εκ νέου όλες τις μονομερείς αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος του Ιράν, που είχαν αρθεί με βάση τη συμφωνία και νέα επιπλέον οικονομικά τιμωρητικά μέτρα.
Ο πρόεδρος Τραμπ αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το αν η Ουάσιγκτον θα αποχωρήσει ή όχι από τη διεθνή συμφωνία την Τρίτη στις 14.00 (τοπική ώρα), 21.00 ώρα Ελλάδας.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, ένα δεύτερο πρόσωπο με γνώση των συζητήσεων ανέφερε ότι αυτές κατέρρευσαν καθώς ο Τραμπ επέμενε πως θα έπρεπε να επιβληθούν όρια στην πυρηνική παραγωγή του Ιράν μετά το 2030, ενώ η παρούσα συμφωνία αίρει αυτά τα όρια.
Σύμφωνα πάντως με την επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας, οι δύο πρόεδροι συζήτησαν τα θέματα της ειρήνης και της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή.























































