ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν κατέρριψε το αμερικανικό F-15 με τουρκικό αντιαεροπορικό
Η Χαμιντέ Σολεϊμανί Αφσάρ ζούσε στο Λος Άντζελες πριν από τη σύλληψή της από τις αμερικανικές Αρχές
Ο ρόλος του Ισραήλ στη διάσωση του Αμερικανού ιπτάμενου στο Ιράν
Το ραδιενεργό νέφος «θα αφανίσει τη ζωή» στις χώρες του Κόλπου, προειδοποιεί ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών
Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα γ@μημένα Στενά, τρελοί μπάστ@ρδοι, αλλιώς θα ζήσετε στην Κόλαση - ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ! Δόξα τω Αλλάχ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία από την αντίδραση μιας γυναίκας αστυνομικού στις αγωνιώδεις εκκλήσεις της 36χρονης Γιάνας Σαβτσούκ, περίπου 40 λεπτά πριν τον μοιραίο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της.
Νιώθοντας ότι κάτι κακό θα της συμβεί η Σαβτσούκ κάλεσε την αστυνομία αλλά εισέπραξε αδιαφορία.
«Μην μας πάρετε ξανά τηλέφωνο, δεν θα έρθουμε. Αν σας σκοτώσει, θα έρθουμε να συντάξουμε αναφορά για το πτώμα σας, μην ανησυχείτε» ήταν η σοκαριστική απάντηση της αστυνομικού Νατάλια Μπασκάτοβα.
«Τι εννοείτε δεν θα έρθετε; Αν μου συμβεί κάτι κακό και σας καλέσω δεν θα έρθετε;» είπε με αγωνία η Σαβτσούκ.
Λίγα λεπτά αργότερα ο σύντροφος της 36χρονης, την ξυλοκόπησε με μανία προκαλώντας το θάνατό της.
Ο δολοφόνος έχει ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για τη δολοφονία που συνέβη στην πόλη Οριόλ της Ρωσίας πριν από 1,5 χρόνο.
Η αστυνομικός έχει κατηγορηθεί μόνο για επαγγελματική αμέλεια, μια κατηγορία που τιμωρείται με πρόστιμο ή κοινωνική εργασία.
Ο δολοφόνος και η ασυνείδητη αστυνομικός:

























































