Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος έσφαξαν Ιρακινό υποψήφιο μέσα στο σπίτι του

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος έσφαξαν Ιρακινό υποψήφιο μέσα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονία τη Δευτέρα του υποψηφίου στις ιρακινές εκλογές Φαρούκ Αλ Ζαρζούρ Αλ Τζαμπούρι.

Ο υποψήφιος κατέβαινε στις εκλογές με τον «Εθνικό Συνασπισμό» (Αλ Γατανέγια), ένα κεντρώο κόμμα με ηγέτη τον Εγιάντ Αλαουί.

Ο Φαρούκ Αλ Ζαρζούρ Αλ Τζαμπούρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο σπίτι του στη συνοικία Αλ Καγιάρα της νότιας Μοσούλης.

Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε μέσω της κρυπτογραφημένης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Telegram, ότι έσφαξε τον Τζαμπούρι «επειδή ήταν άθεος».

Το Ισλαμικό Κράτος έχει προειδοποιήσει ότι θα πραγματοποιήσει επιθέσεις στα εκλογικά κέντρα και κάλεσε τους σουνίτες να απέχουν από τις εκλογές.

Για το Ισλαμικό Κράτος η δημοκρατία είναι πολίτευμα του σατανά που αντιτίθεται στον νόμο, δηλαδή στη θέληση, του Θεού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Χακάν Φιντάν και Ιμπραήμ Καλίν συναντήθηκαν με τους τζιχαντιστές της Χαμάς στην Άγκυρα

Απαγωγή της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Σέλι Κίτλεσον στη Βαγδάτη

Λάνα Ζωχιού (ΥΠΕΞ): «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κατάσταση στην Αλ Σουκαϊλαμπίγια, μια πόλη με κατεξοχήν ελληνορθόδοξο πληθυσμό»

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποίηση ασφαλείας για το Ιράκ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr