ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα, Πυρηνική Ενέργεια,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πυρηνική συμφωνία με το Ιράν δεν πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτησιν, αλλά πρέποει να υπάρξουν συνομιλίες για μία ευρύτερη συμφωνία που θα ξεπερνά την αρχική, δήλωσε την Τετάρτη η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ εκφράζοντας λύπη και ανησυχία για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από την διεθνή συμφωνία του 2015, η οποία έθεσε περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν με αντάλλαγμα την σταδιακή άρση των διεθνών κυρώσεων.
Οι Ευρωπαίοι θα κάνουν τα πάντα ώστε η Τεχεράνη να τηρήσει την ιρανική πυρηνική συμφωνία, πρόσθεσε η γερμανίδα καγκελάριος, λίγη ώρα αφού ο πνευματικός ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ απαίτησε εγγυήσεις μετά την αμερικανική αποχώρηση.
«Θα τηρήσουμε την συμφωνία και θα κάνουμε τα πάντα ώστε το Ιράν να τηρήσει τις δεμσεύσεις του», είπε η Αγγελα Μέρκελ.























































