Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μογκερίνι: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αμύνεται

Μογκερίνι: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αμύνεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτήρισε “πολύ ανησυχητικές” τις αναφορές για τα ιρανικά πλήγματα, προερχόμενα από το έδαφος της Συρίας, εναντίον θέσεων του ισραηλινού στρατού τονίζοντας ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμύνεται.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπηρεσίες της Φεντερίκα Μογκερίνι, της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, καλούνται όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές “να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση” και “να αποφύγουν κάθε κλιμάκωση”.

“Οι πληροφορίες για τις ιρανικές επιθέσεις εναντίον θέσεων του ισραηλινού στρατού (…) στις οποίες το Ισραήλ απάντησε με πλήγματα εναντίον ιρανικών στόχων στη Συρία είναι πολύ ανησυχητικές” ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Μογκερίνι .

“Όπως έχει πει κατ’ επανάληψη η ΕΕ, το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Ταυτόχρονα, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους στην περιοχή να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν κάθε κλιμάκωση που θα μπορούσε να υπονομεύσει ακόμη περισσότερο τη σταθερότητα στην περιοχή”, προστίθεται στη σύνομη ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη στο Παρίσι η παλαιστινιακής καταγωγής Ευρωβουλευτής Ρίμα Χασάν για υπόθεση τρομοκρατίας· βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Δημοσίευμα YNET: Όχλοι αριστεριστών στην Αθήνα φωνάζουν «Χεζμπολάχ-Χεζμπολάχ» – Ο Χάρης Δούκας κατηγορείται ότι επιτρέπει τον αντισημιτισμό

Το Ισλαμικό Κράτος υποκινεί εμπρησμούς σε συναγωγές

Τραμπ: Η κατάρριψη του μαχητικού δεν θα επηρεάσει τις συνομιλίες με το Ιράν

Ιράν: Ο Αμερικανός πιλότος διασώθηκε από ελικόπτερα που δέχονταν πυρά (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr