ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ιράν, Πυρηνικά Όπλα, Πυρηνική Ενέργεια, Φεντερίκα Μογκερίνι,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φεντερίκα Μογκερίνι θα συναντηθεί την Τρίτη με τους υπουργούς Εξωτερικών της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου και στην συνέχεια στην τετράδα θα προστεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, ανακοίνωσε το γραφείο της.
Οι συναντήσεις διεξάγονται μία εβδομάδα μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να εγκαταλείψει την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, την διατήρηση της οποίας επιδιώκουν οι Ευρωπαίοι παίρνοντας στα χέρια τους τις συνομιλίες.
Πριν από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ θα έχει επισκεφθεί το Πεκίνο και την Μόσχα, όπου θα συζητήσει τους τρόπους για τη διάσωση της πυρηνικής συμφωνίας μετά την αμερικανική έξοδο από τη συμφωνία.























































