ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κοινές προσπάθειες αντιμετώπισης της τρομοκρατίας θα τεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας και της Αιγύπτου, οι οποίοι θα συναντηθούν τη Δευτέρα στη Μόσχα.
Παράλληλα, επί τάπητος αναμένεται να τεθεί η κατάσταση τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στη Βόρεια Αφρική.
«Αναμένεται να υπάρξει μία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για περιφερειακά και διεθνή θέματα, με έμφαση στην Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική.
Παράλληλα, θα συζητηθούν τα επόμενα συντονισμένα βήματα για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων τρομοκρατικών απειλών» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.























































