ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε ανένδοτο σε παράσιτα, αιμοπότες και ακρίδες: «Δεσμεύομαι ότι αυτοί που τσαλαπάτησαν το κράτος δικαίου και τη
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων
Νέος πόλεμος με το Ιράν προ των πυλών; Λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις κλειστές συνομιλίες στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κοινές προσπάθειες αντιμετώπισης της τρομοκρατίας θα τεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας και της Αιγύπτου, οι οποίοι θα συναντηθούν τη Δευτέρα στη Μόσχα.
Παράλληλα, επί τάπητος αναμένεται να τεθεί η κατάσταση τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στη Βόρεια Αφρική.
«Αναμένεται να υπάρξει μία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για περιφερειακά και διεθνή θέματα, με έμφαση στην Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική.
Παράλληλα, θα συζητηθούν τα επόμενα συντονισμένα βήματα για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων τρομοκρατικών απειλών» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.























































