Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισπανός βίασε την κόρη του και δύο φίλες της – Ανήκε στο «Τάγμα του Οντίν»

Ισπανός βίασε την κόρη του και δύο φίλες της – Ανήκε στο «Τάγμα του Οντίν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαρκελώνη, Βιασμός, Ισπανία,

Ένας πατέρας στην Ισπανία κατηγορείται πως βίασε τη 15χρονη κόρη του και δύο φίλες της, ισχυριζόμενος πως το έκανε για να ξορκίσει κακά πνεύματα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, ο άνδρας, γνωστός ως Χαβιέ Γκ. Ντ, θα δικαστεί την Πέμπτη, και οι εισαγγελείς επιδιώκουν φυλάκιση 45 ετών. Θεωρείται πως οι βιασμοί έλαβαν χώρα στο σπίτι του στο Baix Llobregat, κοντά στη Βαρκελώνη.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν πως η σύζυγός του ήταν συνεργός στους βιασμούς και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης εννιά ετών. Η ίδια φέρεται να ήταν στο σπίτι κατά τους βιασμούς και να ρώτησε τα κορίτσια «πώς ήταν»…

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ανήκε στο «Τάγμα του Οντίν» (του θεού του πολέμου/ επικεφαλής των θεών της αρχαίας σκανδιναβικής μυθολογίας), και βάσει αυτού έπρεπε να βιάσει τα κορίτσια, διαφορετικά οι συγγενείς τους θα ήταν καταραμένοι με κακοτυχία, σύμφωνα με τις κατηγορίες.

Η δίκη θα αρχίσει στη Βαρκελώνη την Πέμπτη, λίγο καιρό αφού δικαστήριο απάλλαξε πέντε άνδρες από κατηγορίες βιασμού για μια επίθεση σε νεαρή γυναίκα κατά τη διάρκεια φεστιβάλ ταυροδρομιών στην Παμπλόνα. Εν τέλει καταδικάστηκαν σε εννιά χρόνια φυλάκιση για ελαφρύτερες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ετυμηγορία αυτή προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης, και «τσουνάμι» καταγγελιών περιστατικών κακοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σάντσεθ κόβει ΦΠΑ και ΕΦΚ σε ενέργεια και παγώνει τα ενοίκια – Πακέτο ανακούφισης 5 δισ. ευρώ

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Πέδρο Σάντσεθ: Αυτός ο πόλεμος είναι λάθος – Θα το πληρώσουμε…

Η Ισπανία στέλνει στην Κύπρο τη «Φ/Γ Χριστόφος Κολόμβος» – Ιταλία και Ολλανδία επίσης στέλνουν πλοία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr