ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κωνσταντινούπολη, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αρχές της Τουρκίας λένε ότι συνέλαβαν στην Κωνσταντινούπολη 54 υπόπτους για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος οι οποίοι πιστεύεται ότι ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν σε εμπόλεμες ζώνες της Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Αστυνομία.
Όλοι όσοι συνελήφθησαν είναι αλλοδαποί, πρόσθεσε η Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει περαιτέρω όσον αφορά το πότε έγιναν οι συλλήψεις αυτές, πράγμα που αφήνει πολλά ανοιχτά ενδεχόμενα να πρόκειται για fake news (ψευδείς ειδήσεις).
Η Τουρκία κατά καιρούς ανακοινώνει ότι συλλαμβάνει μέλη του Ισλαμικού Κράτους, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι απογίνονται. Σε περιπτώσεις Τούρκων τζιχαντιστών, μετά από μια μικρή προσαγωγή τους αφήνουν συνήθως ελεύθερους.






















































