ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιρκούκ, Τζιχαντιστές,

















































Ελευσίνα: 32χρονος τραυματίας από ακροδεξιούς - «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ»
35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια - Φιλιά, αγκαλιές
Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη
Αμερικανικό μαχητικό X-BAT με Τεχνητή Νοημοσύνη - Κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης
Το Ισραήλ έκλεισε το Βρετανικό Προξενείο στην Ιερουσαλήμ, ενώ επτά διπλωμάτες παραμένουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), περικυκλωμένοι από Ιρακινούς πολιτοφύλακες, επέλεξαν να αυτοκτονήσουν πυροδοτώντας τα εκρηκτικά που έφεραν παρά να πιαστούν αιχμάλωτοι.
Από τις εκρήξεις τραυματίστηκαν τουλάχιστον έξι παραστρατιωτικοί πολιτοφύλακες της ιρακινής σιιτικής δύναμης Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι (Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης).
Σύμφωνα με ιρακινή αστυνομική πηγή, που επικαλείται η ιστοσελίδα Kurdistan 24, οι Ιρακινοί πολιτοφύλακες περικύκλωσαν τους τζιχαντιστές κοντά στην πόλη Αμπάσι στα νότια της επαρχίας του Κιρκούκ.
Μετά από δύο ώρες μάχης, οκτώ τζιχαντιστές που περικυκλώθηκαν, ανατίναξαν όλοι μαζί τα εκρηκτικά που έφεραν πάνω τους για να μην πιαστούν αιχμάλωτοι.






















































