ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Τρία νέα είδη ψαριών πιθανό να μεταναστεύσουν από την Ερυθρά Θάλασσα στη Μεσόγειο Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν ύστερα από επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην ύπαιθρο της επαρχίας της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Αμύνης.
«Δύο Ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι που ήταν επικεφαλής συριακής πυροβολαρχίας σκοτώθηκαν στις θέσεις τους, πέντε ακόμα Ρώσοι στρατιώτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ρωσικό στρατιωτικό νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Δύο από τους βαριά τραυματίες υπέκυψαν αργότερα στα τραύματά τους.
Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, ομάδες τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησαν νυχτερινή επίθεση σε πυροβολαρχία του συριακού στρατού στη Ντέιρ Αλ Ζουρ.
Οι Σύροι στρατιώτες, από κοινού με τους Ρώσους στρατιωτικούς συμβούλους τους, απάντησαν στην επίθεση εξοντώνοντας τους επιτιθέμενους τζιχαντιστές και αποκαθιστώντας την ασφάλεια περιμετρικά της πυροβολαρχίας.
Όλοι οι Ρώσοι στρατιώτες θα παρασημοφορηθούν, ενώ δεν γίνεται αναφορά σχετικά με τις απώλειες των Σύρων στρατιωτικών.























































