ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Καρολίνα, Δημοσιογράφοι, Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας παρουσιαστής ειδήσεων και ένας εικονολήπτης σκοτώθηκαν τη Δευτέρα στη Βόρεια Καρολίνα από πτώση δένδρου στο αυτοκίνητό τους την ώρα που έκαναν ρεπορτάζ για τα επακόλουθα της κακοκαιρίας στην κομητεία Πολκ.
Ο παρουσιαστής ειδήσεων του WYFF Μάικ Μακ Κόρμικ και ο εικονολήπτης Άαρον Σμέλτζερ της θυγατρικής εταιρείας του NBC στη Νότια Καρολίνα σκοτώθηκαν μετά από πτώση του δένδρου στο αυτοκίνητό τους που εκινείτο σε αυτοκινητόδρομο, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.
Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τζέφρι Τέναντ δήλωσε ότι μόλις είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Μακ Κόρμικ, όταν μέσα σε λίγα λεπτά, δέχτηκε τηλεφώνημα για το περιστατικό.
Στη συνέχεια έσπευσε στο σημείο, όπου διαπίστωσε ότι τα δύο θύματα ήταν οι δημοσιογράφοι που είχε συναντήσει λίγο νωρίτερα.
Ο Μακ Κόρμικ εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό από το 2007, αρχικά ως δημοσιογράφος και στη συνέχεια ως παρουσιαστής δελτίων.
Ο Σμέλτζερ ξεκίνησε να εργάζεται εκεί τον περασμένο Φεβρουάριο. Και οι δύο ήταν γεννημένοι το 1982.























































