ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία νέα εκστρατεία με τίτλο Best for Britain – προκειμένου να γίνει στη Βρετανία δεύτερο δημοψήφισμα για την παραμονή ή έξοδο της χώρας από την ΕΕ – προανήγγειλε ο διάσημος Ουγγροαμερικανός επενδυτής, Τζορτζ Σόρος.
Σε ομιλία του στο Παρίσι, ο Σόρος τάχθηκε υπέρ μίας παρατεταμένης διαδικασίας απεμπλοκής του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, η οποία θα μπορούσε να συμβάλει στο να συμφωνήσει μία «πειστική» πλειοψηφία των Βρετανών πως η παραμονή στην ΕΕ είναι προς το συμφέρον τους.
Σύμφωνα με τον Σόρος, η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ θα ήταν ένα «τραγικό λάθος» που θα αποδυνάμωνε την επιιροή της Βρετανίας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Guardian, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Ιδρύματος Open Society έχει ήδη δωρίσει 500.000 λίρες Αγγλίας στην καμπάνια κατά του Brexit, ενώ το Ίδρυμά του έχει συγκεντρώσει πάνω από 50.000 λίρες, μέσα σε μία εβδομάδα από δωρεές.























































