ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Ο Τομ Μπάρακ, Αμερικανός Πρέσβης στην Τουρκία, σε δύσκολη θέση λόγω Ισραήλ
Ο Νετανιάχου διαμήνυσε στους Τούρκους: ΜΗΝ πλησιάζετε το Ισραήλ! Δεν άκουσαν, τους βομβάρδισε
Σχέδιο Τραμπ για παράδοση όπλων στη Γάζα πριν από τις ισραηλινές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προειδοποίησε για μια ακόμη φορά την Τετάρτη ότι ο στρατός της χώρας του θα πλήξει τις ιρανικές δυνάμεις στη Συρία, όχι μόνο όσες βρίσκονται κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, αλλά όπου κι εάν βρίσκονται στη γειτονική χώρα.
«Θα συνεχίσουμε να δρούμε ενάντια στην [ιρανική] πρόθεση να εγκαταστήσει στρατιωτική παρουσία στη Συρία, εναντίον μας, όχι μόνο στα Υψώματα του Γκολάν αλλά οπουδήποτε στη Συρία».
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Ρωσία, η οποία έχει μεγάλη επιρροή στη Δαμασκό, δήλωσε ότι μόνο ο συριακός στρατός πρέπει να έχει τον έλεγχο των εδαφών που συνορεύουν με το Ισραήλ.
Από την πλευρά του το Ιράν, σε διάφορες περιπτώσεις, έχει δηλώσει ότι ο ρόλος του στη Συρία είναι συμβουλευτικός μετά από αίτημα της συριακής κυβέρνησης.























































