ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
Το Ιράν αρνείται τις επιθέσεις στα Εμιράτα (ΗΑΕ) - Προειδοποιεί με «συντριπτική απάντηση» σε περίπτωση αντιποίνων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Ρούμπιο: Δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να επιβάλει τον έλεγχο στα Στενά
Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφερε νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο μέσα στο πορτ μπαγκάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας θα αναθεωρήσει τη μεταρρύθμιση για τις εργασιακές σχέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης του Ματέο Ρέντσι, ανακοίνωσε την Κυριακή ο υπουργός Εργασίας και Βιομηχανίας Λουίτζι ντι Μάιο.
Η μεταρρύθμιση αυτή, που υιοθετήθηκε το 2015, έκανε ευκολότερες τις απολύσεις για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ έδινε δημοσιονομικά κίνητρα για επιχειρήσεις που προσελάμβαναν μόνιμους εργαζόμενους με νέους, λιγότερο προστατευτικούς όρους.
«Ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει καμιά (εργασιακή) ασφάλεια για να παντρευτεί, αλλά δεν έχει ούτε (εργασιακή) ασφάλεια για να κλείσει τις διακοπές του», έγραψε ο Ντι Μάιο, επικεφαλής του Κινήματος των 5 Αστέρων, σε μήνυμά του στο Facebook.
O Ντι Μάιο διορίστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επικεφαλής του νεοσύστατου υπουργείου Εργασίας και βιομηχανίας.























































