Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτροχιασμός τρένου στη Γαλλία λόγω κατολισθήσεων

Εκτροχιασμός τρένου στη Γαλλία λόγω κατολισθήσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά στη Γαλλία σήμερα το πρωί Τρίτης στην περιοχή του Παρισιού όταν τρία βαγόνια ενός τρένου του προαστιακού ανατράπηκαν λόγω κατολίσθησης στις σιδηροδρομικές γραμμές, η οποία προκλήθηκε από τις πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή του Παρισιού.

Η κατολίσθηση αυτή στη γραμμή του προαστιακού σιδηροδρομικού δικτύου RER B σημειώθηκε μεταξύ του Σεν-Ρεμί-Λε-Σεβρέζ και του Ορσέ, περίπου 30 χλμ νότια του Παρισιού, ανακοίνωσε η υπουργός Μεταφορών Ελιζαμπέτ Μπορν, σε δηλώσεις που έκανε στoν ραδιοσταθμό Franceinfo.

«Ευτυχώς, έχουμε μόνον επτά ελαφρά τραυματισμένους, οι οποίοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες», πρόσθεσε η υπουργός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr