Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπουργός Brexit: Η απόφαση για το “διαζύγιο” δεν αντιστρέφεται

Υπουργός Brexit: Η απόφαση για το “διαζύγιο” δεν αντιστρέφεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο,

Η απόφαση για αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να αντιστραφεί, ανεξάρτητα από την έκβαση των συνομιλιών για το διαζύγιο από την Ε.Ε. δήλωσε σήμερα Τρίτη ο Βρετανός υπουργός για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αργότερα σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο, με τους βουλευτές που θέλουν μια «ουσιαστική ψηφοφορία» για μια τελική συμφωνία για το Brexit καθώς και να καθοριστεί η «κατεύθυνση» της κυβέρνησης εάν το κοινοβούλιο απορρίψει τη συμφωνία.

«Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουμε, δεν πρόκειται να το αντιστρέψουμε αυτό (την απόφαση για αποχώρηση από την ΕΕ)», δήλωσε ο Ντέιβις στο BBC.

«Μια ουσιαστική ψηφοφορία δεν συνιστά τη δυνατότητα αντιστροφής της απόφασης του δημοψηφίσματος».

Ερωτηθείς εάν η Μέι θα ηγηθεί των συντηρητικών στις επόμενες εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Ντέιβις δήλωσε: «Αυτό πιστεύω… στην πραγματικότητα, αυτό ελπίζω».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γκιντεόν Σάαρ: «Το Ισραήλ δεν θα ζητήσει συγγνώμη επειδή ζει στο λίκνο του πολιτισμού του»

Νικόλας Φαραντούρης προς Κομισιόν: Ανατολικά σύνορα της ΕΕ είναι Ελλάδα και Κύπρος που απειλεί με πόλεμο η Τουρκία – Η κατοχική Τουρκία γιατί δεν κατονομάζεται;

Συνελήφθη ο (πρώην πρίγκιπας) Άντριου Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Επστάιν

Στάρμερ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για σύγκρουση με τη Ρωσία – «Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ»

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr