ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εξομάλυνση των σχέσεων της Ιταλίας με την Γαλλία, αναφέρθηκε σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «χθες βράδυ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν έκανε ποτέ τις δηλώσεις που συνδέθηκαν με το όνομά του και δεν προσέβαλε ποτέ την Ιταλία και τον λαό της».
Ο Κόντε πρόσθεσε ότι η συνομιλία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και ότι θα εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι «η Ιταλία και η Γαλλία συμφώνησαν να συνεργασθούν με πολύ στενό τρόπο, επιζητώντας την συμμετοχή όλων των χωρών μελών της Ένωσης» και ότι «το βάρος του μεταναστευτικού δεν μπορεί να το σηκώσει μόνον η Ιταλία».
«Ο Γάλλος πρόεδρος επιθυμούμε ιδιαίτερα να κάνει σαφές ότι η πρόσκληση συνεχίζει να ισχύει και εγώ την αποδέχομαι. Η αυριανή επίσκεψή μου στο Παρίσι επιβεβαιώνεται», πρόσθεσε ο Κόντε.























































