ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζονται οι λεηλασίες, τα βασανιστήρια, το πλιάτσικο και οι απαγωγές στην υπό τουρκική κατοχή, κουρδική πόλη, Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.
Οι Τούρκοι εισβολείς και οι ισλαμιστές μισθοφόροι τους απήγαγαν από την αρχή της κατοχής, εδώ και τέσσερις περίπου μήνες, εκατοντάδες κατοίκους από την πόλη Εφρίν και τα χωριά της.
Τούρκοι στρατιώτες και ισλαμιστές μισθοφόροι, όπως μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, εισβάλουν σε σπίτια, βασανίζουν και αρπάζουν ανθρώπους.
Σύμφωνα με τοπικές πηγές που επικαλείται το ANF, οι κατοχικές δυνάμεις έπιασαν και πήραν 60 κατοίκους του χωριού Νταργιρέ του δήμου Μαμπάτα της Εφρίν.
Ο τουρκικός στρατός, συνεχίζει το δημοσίευμα, περικύκλωσε το εν λόγω χωριό στις 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Στη συνέχεια εισήλθαν στο χωριό με τεθωρακισμένα οχήματα και αιχμαλώτισαν 60 χωρικούς, οι περισσότεροι μέλη της οικογένειας Ελίκο. Τους μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.
Οι μισθοφόροι των Τούρκων που εισήλθαν στο χωριό φορούσαν στολές που έμοιαζαν με της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Τουλάχιστον 1.000 τζιχαντιστές πρώην μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βρίσκονται στην Εφρίν, ως μισθοφόροι του τουρκικού κράτους και παριστάνουν τους «αντάρτες» του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).
Αυτοί, μαζί με άλλους μισθοφόρους που προέρχονται από την Αλ Κάιντα, είναι οι πλέον αξιόμαχοι άτακτοι των Τούρκων.























































