ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ιδιαίτερα «κοφτερή» γλώσσα μίλησε για τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.
«Ο Μακρόν κάνει τον τρελό διότι η δημοτικότητά του στην Γαλλία βρίσκεται στο ναδίρ. Η Γαλλία πρέπει να τα βρει με τον εαυτό της και με την Ιταλία», είπε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών.
Παράλληλα, με αναφορά στην επίσκεψη του Μακρόν στον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό την Τρίτη, πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε ξαναδεί κανέναν να χαϊδεύει στο πρόσωπο τον πάπα».
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις αυτές γίνονται δυο ημέρες μετά την συνάντηση του ιταλού πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε με τον Γάλλο πρόεδρο στην Ρώμη, κατά την οποία αναζητήθηκε λύση στο θέμα του πλοίου της ΜΚΟ Lifeline και συζητήθηκε και το μέλλον της Ευρωζώνης, σε κλίμα συνεργασίας.























































