ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιαζίντι, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Σκλάβοι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 17χρονη Κούρδισσα Γιαζίντι απελευθερώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια σκλαβιάς στα χέρια των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) .
Η έφηβη είχε πιαστεί αιχμάλωτη από τους τζιχαντιστές πριν τέσσερα χρόνια και έγινε γνωστή μόνο με το αρχικό γράμμα του ονόματός της «Χ».
Η νεαρή κρατούνταν στη Συρία και μετά την απελευθέρωσή της επανενώθηκε με την οικογένειά της.
Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους την αιχμαλώτισαν στην περιοχή που ζούσε, στο οικιστικό συγκρότημα Χαρντάν, κοντά στην πόλη του Σιντζάρ.
Στις αρχές Αυγούστου του 2014 οι ορδές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκαν στην περιοχή του Σιντζάρ, στο βορειοδυτικό Ιράκ, στον θύλακα των Κούρδων Γιαζίντι, οι οποίοι θεωρούνται «άπιστοι» από τους ισλαμιστές επειδή διατηρούν μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής θρησκείας.
Όταν οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν στους άμαχους Γιαζίντι ακολούθησε ένα μακελειό βγαλμένο από άλλη εποχή.
Χιλιάδες άνθρωποι σφάχτηκαν και περίπου 5.000 γυναίκες, μαζί με τα παιδιά τους, πιάστηκαν σκλάβοι.
Όλες οι αιχμάλωτες από 13 χρονών και πάνω βιάστηκαν και πουλήθηκαν για ερωτικές σκλάβες.























































