ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

17 νεκροί από τον καύσωνα στο Κεμπέκ του Καναδά

17 νεκροί από τον καύσωνα στο Κεμπέκ του Καναδά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Κεμπέκ του Καναδά, εξαιτίας του κύματος καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την περιοχή.

«Βρίσκομαι ολόψυχα στο πλευρό των ανθρώπων του Κεμπέκ που έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο από το κύμα καύσωνα» δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό.

«Αυτές οι θερμοκρασίες – ρεκόρ θα συνεχιστούν στον κεντρικό και ανατολικό Καναδά, οπότε να φροντίσετε να προστατέψετε τον εαυτός σας και τις οικογένειές σας» έσπευσε να προσθέσει.

Τα 18 θύματα συγκαταλέγονται στις «πολύ ευάλωτες ομάδες ανθρώπων», όπως οι ηλικιωμένοι και άτομα με χρόνιες ή ψυχικές παθήσεις.

Ο υδράργυρος την Τετάρτη έφτασε τους 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ εξαιτίας της υγρασίας, η αισθητή θερμοκρασία εκτιμάται άνω των 40 βαθμών Κελσίων.

Σημειώνεται ότι το 2010, ένα ανάλογο κύμα καύσωνα είχε προκαλέσει τον θάνατο 100 ανθρώπων στην επαρχία του Μόντρεαλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Καιρός: Ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο και άνοδος της θερμοκρασίας από την Κυριακή – Η πρόγνωση από τη Ν. Ζιακοπούλου

Καναδάς: Πληρωμένοι εκτελεστές στοχοποιούν εβραϊκούς στόχους στο Τορόντο – Στα ίχνη του δικτύου η Αστυνομία

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας – Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr