ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εβδομήντα άνθρωποι έχασαν συνολικά τη ζωή τους από το κύμα καύσωνα που έπληξε το Κεμπέκ στον Καναδά και εκτιμάται ότι ήταν το χειρότερο εδώ και δεκαετίες.
Σχεδόν οι μισοί από τους θανάτους, οι 34, καταγράφηκαν στο Μόντρεαλ, οικονομική πρωτεύουσα του Κεμπέκ, επεσήμανε η εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της επαρχίας.
Καύσωνας έπληξε τον ανατολικό Καναδά στις αρχές Ιουλίου, όμως μόνο στο Κεμπέκ καταγράφηκε αύξηση των θανάτων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.
Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, οι άνθρωποι που κατέληξαν δεν είχαν κλιματιστικά στα σπίτια τους και αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.
Το 2010, άλλο κύμα καύσωνα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περίπου 100 άνθρωποι στην περιοχή του Μόντρεαλ.























































