ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση: Επί Τσίπρα το 52% ζούσε καλύτερα - Στο 21,4% η ΝΔ του Μητσοτάκη
Οπλισμένοι και έτοιμοι: Γιατί οι ΗΠΑ δεν περιμένουν το «Gerald Ford» για να πλήξουν το Ιράν
Ο Τραμπ θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ για UFO και εξωγήινους
Ερντογάν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει μονομερή στρατιωτική δράση «όπου υπάρχει απειλή»
Πολλά κιλά νεύρα! Ελέφαντας έσπασε αυτοκίνητα επειδή τον διέκοψαν ενώ έκανε σεξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αντιπρόεδροι του Συντηρητικού κόμματος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι παραιτήθηκαν με αφορμή τις προτάσεις της κυβέρνησης για το Brexit, ανέφερε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.
Την πληροφορία αυτή είχε μεταδόσει λίγο νωρίτερα η πολιτική συντάκτρια του BBC Λόρα Κίνσμπεργκ.
«Δύο αντιπρόεδροι των Τόρις, ο Μπεν Μπράντλεϊ και η Μαρία Κόλφιλντ, παραιτούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο του Τσέκερς. Μπορεί να μην τους έχετε ακουστά, αλλά είναι μια προειδοποίηση από τους δυσαρεστημένους Τόρις ότι είναι ικανοί να συνεχίσουν να προκαλούν ζημιά στην πρωθυπουργό αν δεν αλλάξει τακτική», έγραψε η δημοσιογράφος στο Twitter.
Το «σχέδιο του Τσέκερς» παραπέμπει στην πρόταση που έκανε την περασμένη Παρασκευή η Μέι –από την επίσημη εξοχική κατοικία της στο Τσέκερς– για τη δημιουργία μιας “ζώνης ελευθέρου εμπορίου” με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit.























































