Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φόρειν Όφις προς Τραμπ: «Λάθος» οι απόψεις σου για το Brexit

Φόρειν Όφις προς Τραμπ: «Λάθος» οι απόψεις σου για το Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λάθος χαρακτηρίζει το Φόρειν Όφις τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι το βρετανικό σχέδιο για το Brexit θα σκοτώσει τη συμφωνία εμπορίου Βρετανίας – ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sun» o Αμερικανός πρόεδρος, αν και δήλωσε ότι συμπαθεί τη Μέι, σχολίασε ότι η Λευκή Βίβλος για τη μελλοντική σχέση της χώρας με την Ε.Ε. είναι «πολύ διαφορετική από αυτό, που ψήφισαν οι πολίτες» κάτι, που όπως είπε, θα επηρεάσει αρνητικά και τις διμερείς διαπραγματεύσεις για μία συμφωνία.

«Το πιο πιθανό είναι να διαπραγματευόμαστε με την Ε.Ε. αντί με τη Βρετανία, επομένως αυτό μάλλον θα σκοτώσει τη συμφωνία» τόνισε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC ωστόσο, ο υφυπουργός Εξωτερικών σερ Άλαν Ντάνκαν, σε μία προσπάθεια να μετριάσει τις δηλώσεις του Τραμπ, υποστήριξε ότι την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος έδινε τη συνέντευξη, η Λευκή Βίβλος δεν είχε ακόμη τυπωθεί.

«Τώρα που οι λεπτομέρειες είναι σαφείς, ο πρόεδρος και η πρωθυπουργός θα έχουν τη δυνατότητα να τις συζητήσουν στο Τσέκερς, με περισσότερες πληροφορίες από εκείνες που είχε στις Βρυξέλλες ο Τραμπ», επεσήμανε ο Βρετανός υφυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr