Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα γυρίζει ο Τραμπ: Ποτέ δεν είχαμε καλύτερη σχέση με τη Βρετανία

Τα γυρίζει ο Τραμπ: Ποτέ δεν είχαμε καλύτερη σχέση με τη Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ίσως δεν έχουμε ποτέ στο παρελθόν αναπτύξει καλύτερη σχέση», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχολιάζοντας το δείπνο που είχε με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, στο Ανάκτορο Μπλένχαϊμ την Πέμπτη το βράδυ.

Κατά την προσγείωσή του στο Τσέκερς, στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία της Βρετανίας, όπου μαζί με τη Μέι θα αναλύσουν τις λεπτομέρειες πάνω στη Λευκή Βίβλο για το Brexit, ο Τραμπ εμφανίστηκε σαφώς πιο αισιόδοξος για τη βιωσιμότητα των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sun» o Αμερικανός πρόεδρος, αν και δήλωσε ότι συμπαθεί τη Μέι, σχολίασε ότι η Λευκή Βίβλος για τη μελλοντική σχέση της χώρας με την Ε.Ε. είναι «πολύ διαφορετική από αυτό, που ψήφισαν οι πολίτες» κάτι, που όπως είπε, θα επηρεάσει αρνητικά και τις διμερείς διαπραγματεύσεις για μία συμφωνία.

«Το πιο πιθανό είναι να διαπραγματευόμαστε με την Ε.Ε. αντί με τη Βρετανία, επομένως αυτό μάλλον θα σκοτώσει τη συμφωνία» τόνισε.

«Είναι δύο πολύ πολύ παραγωγικές ημέρες… Είχαμε ένα δείπνο, όπου αναπτύξαμε ίσως τις καλύτερες σχέσεις που είχαμε ποτέ. Σήμερα μιλάμε για το εμπόριο, μιλάμε για τον στρατό. Παρακολουθήσαμε ορισμένα εκπληκτικά πράγματα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τα οποία πραγματοποιούνται εδώ σε συνεργασία με τις ΗΠΑ. Και η σχέση είναι πολύ πολύ δυνατή», τόνισε ο Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr