ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη ο ακτιβιστής της Greenpeace ο οποίος επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρόεδρο από αέρος, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στη λέσχη γκολφ του Τέρνμπερι στη Σκωτία.
Ο 55χρονος ακτιβιστής εφόρμησε με ένα παραμοτέρ (αλεξίπτωτο με μηχανή) σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τον Αμερικανό πρόεδρο ο οποίος στεκόταν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου του γηπέδου.
Καθώς το παραμοτέρ πλησίαζε, ο Τραμπ προχώρησε ήρεμα στο εσωτερικό του κτιρίου, περιστοιχισμένος από τους σωματοφύλακές του.
Η Αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι ο 55χρονος συνελήφθη «σε σχέση με το επεισόδιο» αυτό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.
Το επεισόδιο αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον Αμερικανό πρόεδρο να πάει στο γήπεδο του Τέρνμπερι για να παίξει γκολφ, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Ελσίνκι της Φινλανδίας όπου θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.























































