ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Σύνοδος ΝΑΤΟ Τουρκία: Υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη με εμβατήριο των Γενιτσάρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit ζήτησε μετ’ επιτάσεως από την Τερέζα Μέι η πρώην υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Τζάστιν Γκρίνινγκ.
Σε συνέντευξη της στους «Times» του Λονδίνου, η Τζάστιν χαρακτηρίζει τη Λευκή Βίβλο προχειροδουλειά και εκτιμά ότι τον τελικό λόγο θα πρέπει να έχουν ξανά οι πολίτες.
Σύμφωνα με την Γκρίνινγκ, η οποία παραιτήθηκε μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Ιανουαρίου, οι επιλογές της Βρετανίας αυτή τη στιγμή είναι τρεις: Το σχέδιο της πρωθυπουργού, να παραμείνει η χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή να υπάρξει ένα καθαρό διαζύγιο από την Ε.Ε. χωρίς συμφωνία.
Η ίδια απορρίπτει την πρώτη περίπτωση επισημαίνοντας ότι το σχέδιο της κυβέρνησης «αποτελεί μία πανέξυπνη προσπάθεια για συμβιβασμό, η οποία θα λειτουργήσει μεν, πλην όμως δεν ταιριάζει σε κανέναν».
Η Γκρίνινγκ, η οποία ήταν κατά του Brexit στο δημοψήφισμα, επιμένει ότι υπάρχουν Συντηρητικοί που συντάσσονται μαζί της, αλλά και πολλοί οι οποίοι αν και θέλουν να δουν τη Βρετανία να φεύγει από την Ένωση, είναι δυσαρεστημένοι με την προσέγγιση της κυβέρνησης, καθώς «δεν είναι αυτό που ψήφισαν».























































