Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανείπωτη τραγωδία: Δύο αδέρφια αυτοκτόνησαν με 3 εβδομάδες διαφορά

Ανείπωτη τραγωδία: Δύο αδέρφια αυτοκτόνησαν με 3 εβδομάδες διαφορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Σοκάρει η είδηση ότι δύο αδέλφια στη Βρετανία αυτοκτόνησαν με μόλις τρεις εβδομάδες διαφορά με τους συγγενείς των άτυχων Darryl και του Dylan Smith να συνδέουν τις αυτοκτονίες τους με την αυτοκτονία της στενής φίλης τους Sophie Gradon και του συντρόφου της Aaron Armstrong.

Τα δύο αδέρφια μεγάλωσαν με τη Sophie και τον Aaron στο Blyth, στο Northumberland, δήλωσε ο πατέρας τους Billy Smith.

Υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερες ενέργειες για να βοηθηθούν οι άνθρωποι που μπορεί να υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Οι τέσσερις νέοι αυτοκτόνησαν τον περασμένο μήνα, με τον Billy Smith να κάνει λόγο για μια κουλτούρα των νέων ανθρώπων να μην ανοίγονται για τις μάχες ψυχικής υγείας που δίνουν.

«Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν» υπογράμμισε ο συντετριμμένος πατέρας. Ο 27χρονος Darryl βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Blyth στις 13 Ιουνίου. Μια εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της 32χρονης Sophie Gradon.

Οι φίλοι της τότε είπαν ότι είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη λόγω άγχους και του θανάτου ενός στενού της φίλου.

Στις 10 Ιουλίου αυτοκτόνησε ο συντετριμμένος σύντροφός της Aaron Armstrong. Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του στο Blyth. «Θα σε δω πολύ σύντομα άγγελέ μου» ήταν το τελευταίο του μήνυμα στα social media.

Την Κυριακή αυτοκτόνησε ο 22χρονος αδερφός του Darryl, Dylan Smith. Μέρες νωρίτερα έλεγε στους ανθρώπους που θρηνούσαν για τον χαμό του αδερφού του πως ήταν ο καλύτερος φίλος, αδερφός και πατρική φιγούρα για τον ίδιο.Οι τέσσερις νέοι είχαν μεγαλώσει μαζί στο Blyth και ήταν πολύ στενοί φίλοι.

«Ήξεραν ο ένας τον άλλο όλη τους τη ζωή. Είναι απλά τραγικό ότι έφυγαν όλοι τους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτοί οι θάνατοι υπογραμμίζουν το γεγονός ότι υπάρχει επιδημία ψυχικής υγείας μεταξύ των νέων».

Ο Billy Smith κατέρρευσε όταν έμαθε τα νέα για τον μικρότερό του γιο. «Σκέφτηκα όχι πάλι. Είναι δύσκολο να εξηγήσω πώς αισθάνομαι. Προς το παρόν αισθάνομαι μουδιασμένος».

Ο Aaron Armstrong αυτοκτόνησε τρεις εβδομάδες αφού έδωσε το παρών στην κηδεία του Darryl. Ο Darryl είχε αρραβωνιαστεί και είχε αποκτήσει την τετράχρονη Keevah. Ο Aaron ήταν εκείνος που βρήκε το πτώμα της Sophie στο σπίτι της στις 22 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr