ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Κόκκινος συναγερμός» από Κομισιόν: Φόβοι για αναταραχή λόγω Brexit

«Κόκκινος συναγερμός» από Κομισιόν: Φόβοι για αναταραχή λόγω Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκκληση στις χώρες της Ε.Ε. να εντείνουν τις προετοιμασίες για όλα τα ενδεχόμενα στις διαπραγματεύσεις του Brexit απηύθυνε σήμερα Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τονίζοντας ότι η αποχώρηση της Βρετανίας από το μπλοκ θα δημιουργήσει πιθανότατα αναταραχή.

«Το σημερινό κείμενο καλεί τα κράτη-μέλη και τους ιδιωτικούς φορείς να εντείνουν τις προετοιμασίες και ανταποκρίνεται στο αίτημα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον περασμένο μήνα για εντατικοποίηση των προσπαθειών ετοιμότητας σε όλα τα επίπεδα και για κάθε πιθανή έκβαση», ανέφερε η Κομισιόν σε ανακοίνωση.

«Μολονότι η Ε.Ε. εργάζεται νυχθημερόν για μια συμφωνία που θα διασφαλίζει μια συντεταγμένη αποχώρηση, είναι αναμφισβήτητο ότι η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα προκαλέσει διαταραχές – για παράδειγμα, στις αλυσίδες εφοδιασμού των επιχειρήσεων – είτε επιτευχθεί συμφωνία είτε όχι», πρόσθεσε η Κομισιόν.

Εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να είναι έτοιμη για κάθε πιθανή έκβαση, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: Η Αίγυπτος είναι σύμμαχός μας αλλά να σεβαστεί τη θρησκευτική ελευθερία και τη Μονή Σινά

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Νικόλας Φαραντούρης για τουρκικά «θαλάσσια πάρκα»: «Βλέπουμε τη “Γαλάζια Πατρίδα” να παίρνει, μέρα με τη μέρα, σάρκα και οστά»

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Ο Τζεφ Μπέζος εξαγόρασε το 1/3 των μετοχών της Λίβερπουλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr