ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κατάσταση «ομηρείας», στα ανοιχτά της Τυνησίας, βρίσκεται ξύλινο σκάφος με 40 μετανάστες, εκ των οποίων και δύο έγκυες.
Τους μετανάστες διέσωσε αρχικά την Παρασκευή άλλο σκάφος ανεφοδιασμού, το οποίο ζήτησε άδεια για να τους αποβιβάσει στη Μάλτα και την Ιταλία.
Και οι δύο χώρες αρνήθηκαν να ανοίξουν τα λιμάνια τους για τους μετανάστες, σύμφωνα με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση WatchTheMed.
Ομοίως και η Τυνησία, με αποτέλεσμα το σκάφος με τους μετανάστες να παραμένει επί πέντε μέρες στη Μεσόγειο.
Την Τετάρτη τέσσερις ΜΚΟ κάλεσαν την Τυνησία να δεχτεί τους μετανάστες. Σύμφωνα με αυτές, ανάμεσα στις χώρες που έκλεισαν τα λιμάνια τους για το συγκεκριμένο σκάφος περιλαμβάνεται και η Γαλλία.























































