ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε «ομηρεία» σκάφος με 40 μετανάστες ανοιχτά της Τυνησίας μετά από τριπλό ευρωπαϊκό «όχι»

Σε «ομηρεία» σκάφος με 40 μετανάστες ανοιχτά της Τυνησίας μετά από τριπλό ευρωπαϊκό «όχι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κατάσταση «ομηρείας», στα ανοιχτά της Τυνησίας, βρίσκεται ξύλινο σκάφος με 40 μετανάστες, εκ των οποίων και δύο έγκυες.

Τους μετανάστες διέσωσε αρχικά την Παρασκευή άλλο σκάφος ανεφοδιασμού, το οποίο ζήτησε άδεια για να τους αποβιβάσει στη Μάλτα και την Ιταλία.

Και οι δύο χώρες αρνήθηκαν να ανοίξουν τα λιμάνια τους για τους μετανάστες, σύμφωνα με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση WatchTheMed.

Ομοίως και η Τυνησία, με αποτέλεσμα το σκάφος με τους μετανάστες να παραμένει επί πέντε μέρες στη Μεσόγειο.

Την Τετάρτη τέσσερις ΜΚΟ κάλεσαν την Τυνησία να δεχτεί τους μετανάστες. Σύμφωνα με αυτές, ανάμεσα στις χώρες που έκλεισαν τα λιμάνια τους για το συγκεκριμένο σκάφος περιλαμβάνεται και η Γαλλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού – Κέρδισε τον Ρομπέρτο ​​Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων

Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Μύκονος: Τραγωδία με 37χρονη Ιταλίδα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο της

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr