ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μακελειό στο αεροδρόμιο της Καμπούλ από το Ισλαμικό Κράτος – Δεκάδες νεκροί και τραυματίες

Μακελειό στο αεροδρόμιο της Καμπούλ από το Ισλαμικό Κράτος – Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ τους και ένας συνεργάτης του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Καμπούλ, και 107 τραυματίστηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε χθες Κυριακή στο διεθνές αεροδρόμιο λίγα λεπτά μετά την άφιξη του αντιπροέδρου του Αφγανιστάν Άμπντουλ Ρασίντ Ντόστουμ.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος και όπως σχολίασε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, «ο απολογισμός ενδέχεται να αναθεωρηθεί προς τα πάνω».

Ο συνεργάτης του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP) που έχασε τη ζωή του Μοχαμάντ Ακτάρ, 31 ετών, πατέρας τεσσάρων παιδιών, εργαζόταν από το 2007 στο AFP και είναι ο δεύτερος συνεργάτης του που σκοτώνεται σε διάστημα τριών ετών λόγω επίθεσης αυτοκτονίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου κατά Ευρώπης για κατευνασμό των τζιχαντιστών

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Αυστραλία: 65χρονος κατηγορείται ως προπαγανδιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας

Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν – «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα… κοσμητικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr